Zorgtuinderij

De foto's van de zorgtuinderij geven een goede indruk van de gezelligheid en alle activiteiten.
Compostverwerking0

Sinterklaas

Dierendag

Verjaardag Frank

Carnaval

verjaardag Willem

Nieuwjaar

5-jarig jubileum

Kermis, Someren

"Keep it clean day"

Verjaardag Frank

De vrolijke koe

Carnaval optocht

Buurman en Buurman

Plantenzuilen

Kermis Someren

Vaderdag

NLdoet

Sinterklaas

1 december koffie bij Brownies&Downies. 4 december Sinterklaas op bezoek.

Someren kermis 2017

maandagmiddag zijn wij met de hele groep naar de kermis in het dorp geweest.

15 jaar zorgtuinderij

Vandaag is het 15 jaar geleden dat wij zijn gestart met onze zorgtuinderij. Deze week zullen wij diverse feestelijke activiteiten houden, om dit samen met onze deelnemers te vieren.

15 jaar zorgtuinderij zooparc Overloon

vanwege ons jubileum zijn wij dinsdag 5 september naar Zooparc Overloon geweest, waar iedereen heeft genoten van de prachtige dieren.

Ramona 5-jarig jubileum

Vandaag, 14 juli, hebben wij het 5-jarig jubileum van Ramona bij de zorgtuinderij gevierd.

Theo, 12,5 jaar bij Wijnen

Vandaag, 3 maart, hebben wij gevierd dat Theo 12,5 jaar op onze zorgtuinderij werkt. Dit hebben we gevierd met een etentje bij restaurant “Herberghe de Coeckepanne” in Lierop.

carnaval 2017

vrijdag hebben wij bezoek mogen ontvangen van carnavalsvereniging de meerpoel. De sfeer zat er al direct goed in en er werd volop gezongen en gehost. Extra leuk was het deze keer, omdat Prinses Yvon onze eerste stagiaire was vanuit een zorgopleiding, in 2004/2005. Wij hadden samen met onze deelnemers een playback gedaan van het nummer Toveren, van K3. En heeft Willem het liedje paard op de gang van Andre van Duijn gezongen en op zijn gitaar gespeeld. Dit is het laatste jaar voor Frans de Lau als voorzitter van de carnavalsvereniging en hebben wij hem een ludiek kado aangeboden. Als dank voor alles, kregen alle deelnemers een onderscheiding van Prins Chris. De middag was een groot succes. (meer foto's vind U in het fotoalbum onder zorgtuinderij)

Dierendag / Gaia Zoo

Op dierendag zijn we naar dierenpark "de Rippert" in Helmond geweest. Vrijdag 14 oktober zijn wij met de deelnemers van de zorgtuinderij naar Gaia-zoo in Kerkrade geweest.

kermis Someren

Vandaag, met de deelnemers van de maandag-groep, naar de kermis in Someren geweest. Voor sommigen, ging geen attractie te snel.

Vazen, braderie

Diverse vazen te koop. Deze zijn beschilderd door onze deelnemers en naderhand in een blanke lak gezet. Het zijn siervazen, dus niet waterdicht.

zomer-vakantie

vandaag (vrijdag 5 augustus) de laatste werkdag gehad en afgesloten met een kopje koffie bij de nieuwe Brownies en downies in Weert. Eerder al een terrasje gepikt in Someren met Stef en Gijs

hagelschade 23 juni j.l.

Na een week hard werken, en mede door de inzet van onze deelnemers en diverse andere “reddersinnood” hebben wij het grootste gedeelte van het glas opgeruimd. Voor meer foto’s zie het fotoalbum onder zorgtuinderij

75 jaar Florensis

1 van onze plantenleveranciers, Florensis, bestaat dit jaar 75 jaar. Dit werd gevierd met een open dag, waar wij vrijdag 17 juni met onze deelnemers zijn geweest.

taart in de tuin

13 juni j.l. zijn wij met de hele groep naar de Berkenschutse geweest, vanwege Taart in de Tuin. Gedurende deze week kan iedereen een kijkje komen nemen (op kinderboerderij de hoeve) en een kop koffie met iets lekkers nuttigen. Dit wordt dan geserveerd door leerlingen van de Berkenschutse. Deze ochtend werden wij geholpen door Stef en zijn klasgenoot.

EHBO Cursus-2016

Een aantal deelnemers hebben de curus baisisprincipes ehbo gevolgd en deze met een goed gevolg afgerond. Allen van harte gefeliciteerd. Met dank aan E.H.B.O. Asten voor het beschikbaar stellen van de cursus voor mensen met een beperking.

Carnaval-2016

vrijdag 5 februari, hadden wij Prins Robert van c.v. de Meerpoel op bezoek. (voor ons carnavals-filmpje zie: https://youtu.be/eWitftEfUTs)

Sinterklaas-2015

Diverse activiteiten i.v.m. het Sinterklaasfeest.

Dierentuin-2015

zorg-dierentuin ziezoo

12-5 jarig jubileum feest-2015

vrijdag 24 april, 12,5 jarig jubileum.

12-5 jarig jubileum-2015

12,5 jarig jubileum Richard en Loes

Vlindertuin-2015

Vrijdag 31 juli met de groep van die dag, naar "klein Costa rica" geweest

kermis Someren-2015

Maandag 28 september zijn wij met onze deelnemers naar de kermis in Someren geweest.

de grote Peel-2015

maandag 27 juli excursie natuur reservaat de grote Peel.

afscheid stagiaires-2015

Het afscheid van Esmee en Bianca.

schutting-2014

Het bouwen van een schutting....