(Voor alle foto’s druk op de knop hieronder: fotoalbum zorgtuinderij.)
De kittens zijn nu 5 weken en groeien goed. Ze worden regelmatig in de hand gehouden door Rob en Richard. Theo en Sithara zorgen dat de schapen voldoende brokjes krijgen.
De berkenboom in onze dierenweide is helaas dood, vandaar dat deze flink is teruggesnoeid. Ook de heg is gesnoeid. Theo en Rik helpen met het opruimen van het snoeiafval.
Vorige week is het eerste stuk gegraven en de beregeningsslang erin in gelegd. Patrick heeft afgelopen zaterdag deze gleuf dichtgemaakt. Vandaag heeft Willem het 2e gedeelte gegraven en samen hebben de heren de beregeningslang erin gelegd en alles weer netjes dicht gemaakt.
Zaterdag 24 juli a.s. is er een garagesale van 10.00 tot 16.00 uur in onze kas t.b.v. stichting Asian Kidz Support. Dat is dezelfde stichting waarvoor wij de kledingcontainer voor aan de straat hebben staan. Hier kan het hele jaar door bruikbare kleding en schoenen worden ingeleverd. (geen dekbedden en kussens). Onze deelnemers zorgen ervoor dat de kledingcontainer regelmatig wordt leeggemaakt. We hebben de kas leeg en schoon gemaakt om deze de komende weken in te gaan richten voor de garagesale.
Allerlei materialen en spullen hiervoor hebben we samen opgehaald.
Bij dit alles hebben we ook nog tijd gemaakt om samen met Ramona bij Mark de ramen te wassen. Prettig weekend allemaal.