(Voor alle foto’s druk op de knop hieronder: fotoalbum zorgtuinderij.)
Een rustig weekje achter de rug. Als afsluiting van het verkoopseizoen hebben we enkele uitstapjes gemaakt om iedereen te bedanken voor hun inzet en om de stagiair te laten zien hoe het bij andere dagbestedingen is.
Woensdag is Toos met Rob en Ramona naar Asten gefietst voor een boodschap en een drankje bij Brownies & Downies.
De vrachtwagen had een kapotte band, gelukkig hielp Rik om de band te wisselen. Casper maakte de cabine schoon met de stofzuiger.
Samen spelletjes spelen zoals mens erger je niet en vier op een rij.
Donderdag zijn we gaan lunchen bij Lien & Otje in Weert. Stef heeft in het verleden op woensdagmiddag bij ons op de zorgtuinderij gewerkt en werkt nu hier in de horeca. Naast het horeca gedeelte is er ook een winkeltje waar je boeken kan kopen en/of een boek kan pakken om lekker buiten op het terras te lezen.
Leuk om Stef daar aan het werk te zien, hij is helemaal in zijn element.
Er wordt gewerkt in de tuin, het gazon is gemaaid en bij elkaar geharkt. Willem heeft een sleuf gegraven voor de beregening en Casper helpt mee om de beregeningsslang in de gleuf te leggen.
Ramona strijkt netjes de was.
Vrijdagmiddag zijn we naar zorgboerderij Wouterbergen gegaan. Yvonne werkt bij ons en ook bij Wouterbergen. We hebben alle dieren in de dierenweide gezien en gezellig samen wat gedronken op het terras met iets lekkers erbij. Yvonne heeft Davy in het gebouw zelf een rondleiding gegeven en vertelt over haar werk bij Wouterbergen.